Fevzi Çakmak İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://ercisfevzicakmakiho.meb.k12.tr
Adres : Latifiye Mahallesi Ağrı Yolu Üzeri 65400 ERCİŞ/VAN
VİZYON : Eğitim -Öğretim ve kültürel alanında bölgemizde model alınılacak bir kurum olmak.
MİSYON : Bilimsel düşünme ve sorun çözme yeteneği gelişmiş bireyler yetiştirmek için ,her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak,oluşturulan eğitim politikalarını ve geliştirilen programları sunmak,verimli rehberlik ve gerekli denetimleri yaparak hizmet sunduğumuz bireylerin toplumsal kalkınma ve refahın gelişmesine katkıda bulunmalarını sağlamak.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İngilizce, Arapça
Isınma : Kalorifer
Pansiyon : Sadece Erkek öğrenciler için olan pansiyonumuz 3 katlı ve 200 öğrenci kapasitelidir.
Servis : Öğretmen servisi mevcuttur.
Ulaşım : Ulaşım öğretmen servisi veya şahsi araçlarla sağlanmaktadır. Okulumuz şehir merkezi çıkışında olup; öğretmenler tarafından anlaşmalı servisle ulaşım sağlanmaktadır. Muhtemel merkezi yerleşim birimlerine 10 dakika uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri : Merkeze bağlı mahalledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 110 Km İlçe Merkezine 1 km
Kontenjan Bilgileri :